MARTAT

MARTAT on tanssiteos kahdelle esiintyjälle, tanssijalle ja muusikolle. Teos pyrkii fyysistämään sotien tai vainojen vuoksi kotinsa tai kotimaansa jättäneiden mielenmaisemia. Samalla teos on kommentti yhteiskunnassamme ilmeneviä rasistisia ja maahanmuuttokriittisiä asenteita vastaan.
// Nukketeatteri Sampossa Helsingin Erottajalla 15.-18.9.2021

Tanssiteatteri Tsuumin improvisoidut iltamat

Improvisoidut iltamat on uudenlainen esityskokonaisuus, jonka puitteissa toteutetaan ensisijaisesti ulkoilmaesityksiä. Kokonaisuus yhdistää tanssitaidetta, iltamaperinnettä, elävää musiikkia sekä mahdollisuuden osallistumiseen.
// Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa
ke 18.8. ko 19.00 to 19.8. klo 19.00

Work in progress: A Couple of humans

A Couple of humans // Ihmissuhde-esitys on työpari Riikka ja Antti Puumalaisen koolle kutsuman työryhmän tanssiteos kohtaamisen problematiikasta. Työryhmän tavoitteena on toteuttaa humaani, lämmin ja ihmisläheinen teos, joka pyrkii katsomaan yleisellä tasolla syvälle ihmisen kokemukseen yksilönä ja osana yhteisöä.

Vähin äänin

Vähin äänin on poikkeuksellinen teos: näyttämöllä kohtaavat luonnonsuojelubiologian dosentti, ammattitanssijat ja moderni kuoro. Sydämeen osuva laulu, voimakas liike ja luonnonsuojelubiologin puhe ravistavat ja innostavat katsojaa. Mikä on juuri sinun roolisi muutoksessa?
// Jyväskylän Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä 30.9-8.10

Yhteystiedot:

Riikka Puumalainen

+358 50 376 4824

puumalainen.riikka@gmail.com

ota yhteyttä! / Contact me!

Riikka Puumalainen

Yhteystiedot:

Riikka Puumalainen

+358 50 376 4824

puumalainen.riikka@gmail.com

Ota yhteyttä! / Contact me!

Yhteystiedot:

Riikka Puumalainen

+358 50 376 4824

puumalainen.riikka@gmail.com